Even Voorstellen.

Wij zijn Carel en Yvon van de Voorde

Ons liefde voor de Toller is ontstaan in 2006, op dat moment hadden we nog een Golden Retriever Simba en waren op zoek naar een maatje voor hem.Op internet kwamen we de Toller tegen en na ons goed ingelezen te hebben kwamen we bij kennel v.d. Amandelgaard terecht.

In april 2008 kregen we onze eerste Toller Utah Kiara v.d. Amandelgaard die ondertussen al weer dertien jaar is. Daarna volgde in 2012 Dionne Nala Joy v.d. Amandelgaard.
Onze jongste Toller Sarabi Beauty v.d. Amandelgaard kregen we in april 2018 we hadden al besloten dat we met haar graag een nestje wilden in de toekomst.

Yvon is vanaf jongs af aan al bezig met honden en heeft een cursus E.H.B.O voor dieren gedaan. In december 2020 is ze gestart met de "Uitlaatservice Voordedogs".

Carel is in de loop der jaren steeds enthousiaster mee gaan doen en heeft zijn diploma kynologisch instructeur en diploma kennis ras en gedrag en E.H.B.O voor dieren gehaald. Sinds 2005 heeft hij samen met Yvon de "Huiselijke dag en vakantieopvang Holidaydogs".